Yra citata, iš raštai apie Ajurveda, viena iš Dr Vasant Lada svetainės puslapiuose. Jis apskaičiuojamas taip: “Ajurveda yra ne tik pradžioje ir pabaigoje. A Mokslas amžinąjį gydymo, tai, palyginti su didžioji vandenyno ir mokytis Ajurveda serveriai.lt nuolaida plaukimo visoje. Tikra mokytoja gali mokyti vieną kaip plaukti, bet ir plaukimo yra studentas;… tai visą gyvenimą kelionė. “||| Iš naudojant jį kaip širdies atšilimas cookbook, pavyko eksperimentuoti ir tada vertiname paprasta ir gamtos gydymo kai kurie bendro ligų, pvz., maro ir šaldymo būdų. Bet kaip save atidaryti į mokymąsi, kad buvo sukurta į šį darbą gylį, knygos atskleidžia microcosmic plaukimo Ajurveda jūrų kelionę. Pagrindinių principų, kad makiažo žmogaus kūno, kaip penkių elementai, trys kūno humors arba doshas, žingsnis po žingsnio procesams virškinimo pagal Ajurveda ir daug daugiau yra įtraukti į šią knygą
More »

Jamie nėra, Jamie Oliver naują knygą iš

Naujų televizijos serija iš Jamie Oliver (UK tik tuo metu, kai raštu) “nėra Jamie” keliose skirtingose vietose. Marakešo, Andalūzijos, Atėnai, Prancūzija, Stokholmo ir Italija.

Jamie padaryti verslo man į pirmųjų dviejų programas. Tiek daug, kad išėjo ir nupirko knygą!

Jo entuziazmo, didelis maisto suvenyrai ateina per knygoje tiek, kiek ji televizijos serijos. Tradiciniai receptai yra deramai garbės bet Jamie taip pat iškelia savo Tvist ant jų. Skaityti knyga jūs manote, kad jis yra mokymasis iš kultūra, o ne bandyti priversti savo požiūriu.
More »

Kai autorius Alice Sherwood gavo savo 2 metų sūnus diagnozuoti riešutų ir kiaušinių alergijos, ji baigė komponavimas surinkimo savo receptai dėl jos nusivylimas su tuo, kas buvo pasiūlyti rinkoje. Kai alergiškas kucharskie pabandyti aptarnauti visus alergenų kiekvieno receptas – tai gali galų gale palieka, receptai Dobrotliwy ir nuobodu. Ką Alice padarė su jos receptai, ši knyga yra, teikia pagrindinis receptas su vieno ar dviejų “Didelis keturių”, kiaušinių, pieno, glitimo arba praleista riešutų ir tada variantų foto dovanos kiekvieno receptas, galite pašalinti arba ingredientų atsižvelgiant į ypač alergenai, jums reikia išvengti.
More »

Kitu vynu susiję knyga George Taber, kurie įgijo garsus ir Notoryczność vyno pramonėje per jo serijos knygų ir atgaline data istorijas apie Paryžiaus teismo sprendimas, kuris Amerikos (Napa Valley, turi būti tiksli) vynuogynų buvo įvertinti kaip geriau, nei savo prancūzų kolegomis vynams.

Šį darbą Taber veikia viena iš dažniausiai Niezrozumiany vyno aspektus išnagrinėti. Didžiulis dauguma vyno kamščiai, yra pagaminti iš kamštienos, fizinis minkštųjų kaliųjų medienos, kuris veikia labai gerai uždarymo vyno keletą mėnesių, arba net šimtmečius.

Su problema yra tai, kad kai kurie procentais (faktinė procentas yra atviros vokai labai diskusijos) vyno, kamštienos paslaptys maža suma vadinama TCA, kuri sukelia vyno (nepriklausomai nuo kokybės) priplėkęs kvapas ir skonis priplėkęs taip pat cheminės medžiagos
More »

Kepimo tapo viena iπ mano mλgstamiausiψ hobis dėl puikūs kepiniai, kad gali padaryti. Net iki aš pradėti kepimo, buvau jau eksperimentuoti su krosnies skrudintuvas padaryti mažomis serijomis slapukus. Kai aš nusipirkau džiovinimo spintoje, kad, kai aš turėjo galimybę išbandyti skirtingus receptus, kad aš svajojo priėmimo.

Kai aš pirmą kartą pradėjo, kepimo, a taip pat pradėjo pirkti kucharskie taip, kad gali sužinoti naujų receptai. Receptas iš kucharskie daug ne kad lengva laikytis. Jie dažnai naudoti kai kurių virimo terminas, kad aš nesu silkografija susipažinęs su arba aš nesu susipažinęs su išvardytų sudedamųjų dalių.
More »

Iki sławna maisto asmenybių kaip Martha ir Rachael amžiaus buvo Julia vaikas. Ji yra moteris, kurie prasidėjo viskas. Ji atnešė į Amerikos namuose virti Gurmanams ir padaryti namų virėjai išmokti profesinė prancūzų maisto ruošimo būdus. “The būdu į Cook”, Julija rodo tiksliai, kaip tikrai maistą.

Šis esminis cookbook rodo žingsnis po žingsnio tiksliai kaip klasikinis Petri lėkšteles ir kaip vykdyti metodų, kurie bus rimtai padidinti savo įgūdžius virtuvėje. Julia vaiko “The būdu į Cook” nėra receptas knyga, tiek, kiek ji yra instrukcijų virimo knyga, kad galite tiesiog jums iš pradžių Kuko jaunieji chef kaip ji spacerów jums paprastus veiksmus, kad spaustuve sukurti daugiau ekspertų metodus. INA Garten net pagiria šią knygą, kaip ji virti savo kelią per “The būdu į Cook” padengti padengti, kai ji buvo pirmą kartą pradėti
More »